Boka Hotell

Lediga hotell i Kos, Grekland

På kartan nedan visas alla hotell i Kos med omnejd. Håll musen över det hotell du vill ha mer information om. Vi listar även alla hotell under kartan för Kos

 

Alla hotell i Kos, Grekland

Aegean Houses

Aegean Houses

Aegean Houses är ett utmärkt boendealternativ i Kos, och erbjuder gäster flygplatstransfer (tillgänglig dygnet runt). Deras restaurang passar utmärkt när du vill äta nåt gott. Om du vill träna har du dessutom tillgång till ett fitnesscenter, och efteråt kan du varva ned med en drink i en bar/lounge. Detta hotell i lyxstil erbjuder dessutom gäster tillgång till en bar vid poolen och en bubbelpool, och samtliga lägenheter har kök och balkonger.

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Aegean View Aqua Resort - All Inclusive

Aegean View Aqua Resort - All Inclusive

När du bor på Aegean View Aqua Resort - All Inclusive i Kos kan barnen roa sig på deras gratis barnklubb. Här kan gäster unna sig massage och sedan äta något gott på en av deras 2 restauranger. Du hittar 12 pool utomhuser och 2 poolbarer på detta hotell med all-inclusive, och samtliga gästrum erbjuder balkonger och kylskåp. .

Stjärna Stjärna Stjärna
Aegean View Villas

Aegean View Villas

Aegean View Villas erbjuder gäster flygplatstransfer (tillgänglig på begäran) mot en avgift på EUR 52 per fordon enkel resa. Här ingår wi-fi och parkering, och gäster som vill hålla sig aktiva bor nära sportdykning. Samtliga villor har kök och bäddsoffor, och erbjuder dessutom inredda balkonger och vardagsrum. .

Stjärna Stjärna Stjärna
Aegeon Hotel

Aegeon Hotel

När du planerar en resa till Kos är Aegeon Hotel ett utmärkt alternativ. Hungriga gäster kan ta sig till deras kafé, och det finns dessutom en bar/lounge, som passar utmärkt för en drink efter maten. Här får gäster även tillgång till en trevlig terrass och en hotellets trädgård, och samtliga gästrum erbjuder balkonger och djupa badkar. .

Stjärna Stjärna Stjärna
Aeolos Beach Hotel

Aeolos Beach Hotel

När du bor på Aeolos Beach Hotel kan du ta dig till stranden för att slappa i skuggan under ett parasoll eller koppla av i en solstol. Deras pool utomhus erbjuder nöjen för hela familjen, och gäster på jakt efter avkoppling kan unna sig massage. Aeolos Main Restaurant serverar lunch och middag med utsikt mot poolen. Detta hotell i lyxstil erbjuder dessutom gäster tillgång till en bar vid poolen och ett fitnesscenter, och samtliga gästrum har inredda balkonger och kylskåp.

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Afentoulis Studios

Afentoulis Studios

När du planerar en resa till Kos är Afentoulis Studios ett utmärkt alternativ. Här får du gratis förmåner som wi-fi och parkering. Samtliga lägenheter erbjuder pentryn och inredda balkonger. .

Stjärna Stjärna Stjärna
Afentoulis Studios 2

Afentoulis Studios 2

Afentoulis Studios 2 är ett utmärkt val för din vistelse i Kos. Här får du gratis förmåner som wi-fi och parkering. Samtliga lägenheter erbjuder pentryn och inredda balkonger. .

Stjärna Stjärna Stjärna
Agela Apartments

Agela Apartments

När du planerar en resa till Kos är Agela Apartments ett utmärkt alternativ. Här har gäster tillgång till en pool utomhus och kan varva ned med en drink i en bar/lounge. Här får gäster även tillgång till en bar vid poolen och en säsongsöppen pool utomhus, och i samtliga lägenheter erbjuds pentryn och balkonger. .

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Agrelli Hotel

Agrelli Hotel

Agrelli Hotel är ett utmärkt boendealternativ i Kos, bara 7 km från flygplatsen. Här har du tillgång till en pool utomhus, där du kan roa dig innan du äter gott på deras kafé och tar en drink i en bar/lounge. Här får gäster även tillgång till en bar vid poolen och en barnpool, och samtliga gästrum ståtar med regndusch och tofflor. .

Stjärna Stjärna Stjärna
Agrellis Apartments

Agrellis Apartments

Agrellis Apartments är ett utmärkt boendealternativ i Kos, bara 7 km från flygplatsen. Här har gäster tillgång till en säsongsöppen pool utomhus och kan varva ned med en drink i en bar vid poolen. Samtliga lägenheter har pentryn, balkonger och gratis wi-fi. .

Stjärna Stjärna Stjärna
Akti Dimis Hotel

Akti Dimis Hotel

När du planerar en resa till Kos är Akti Dimis Hotel ett utmärkt alternativ. Här har gäster tillgång till en pool utomhus och kan varva ned med en drink i en bar/lounge. Här får gäster även tillgång till en bar vid poolen och en barnpool, och i samtliga gästrum erbjuds pentryn och balkonger. .

Stjärna Stjärna
Albatross Studios

Albatross Studios

Albatross Studios erbjuder gäster gratis flygtransfer under begränsade tider. Här har gäster tillgång till en pool utomhus och kan varva ned med en drink i en bar vid poolen. Gästter hittar pentryn i samtliga lägenheter, och dessutom erbjuds inredda balkonger och gratis wi-fi. .

Stjärna Stjärna
Alexandra Beach Hotel

Alexandra Beach Hotel

Njut av din vistelse i Kos när du bor på Alexandra Beach Hotel. Här har gäster tillgång till en pool utomhus och kan varva ned med en drink i en bar/lounge. Dessutom erbjuds en tennisbana utomhus, en säsongsöppen pool utomhus och en barnpool. .

Stjärna Stjärna Stjärna
Alexandra Hotel

Alexandra Hotel

Alexandra Hotel ligger i nöjesdistriktet och är ett utmärkt val för din vistelse i Kos. Här har du tillgång till ett fitnesscenter, och efter träningen kan du stilla hungern på deras kafé eller varva ned med en drink i en bar/lounge. Detta hotell i lyxstil erbjuder dessutom gäster tillgång till en pool utomhus och en bastu, och samtliga gästrum har balkonger och kylskåp. .

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Amfi Studios

Amfi Studios

Vi saknar just nu information om Amfi Studios.

...

Fler hotell i Grekland: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17